Læs mere om hvem Vi er...
Se hvilke stillinger du har at vælge imellem...
Kun for virksomheder...
Kun for vikarer...
Her kan du indsende dit CV...
Her kan du downloade forskelligt materiale vedrørende VikarNet...
Hvis du vil i kontakt med os...

V i k a r e r

At være vikar i en virksomhed betyder at man er ansat i en tidsbegrænset periode. Vikarbureauet er arbejdsgiveren, selvom du rent fysisk er et helt andet sted. Det er vikarbureauet som udbetaler løn og feriepenge mv. efter ugesedler som du får underskrevet af virksomheden du er ude og vikariere i. Et vikariat kan variere fra dage op til adskillige måneder, og tit bliver vikarer også fastansat i løbet af et vikariat.
Derfor er der også så mange, der benytter den mulighed det er at være vikar. Man får set nogle forskellige virksomheder, får nogle gode erfaringer og så desuden mulighed for fastansættelse igennem et vikariat. Står du og mangler et arbejde for tiden, enten for en kortere eller længere periode eller et nyt fast job, så har vi eventuelt noget til dig. Vores normale stillinger er indenfor:

- Rengøringsassistenter
- Produktionsmedarbejdere
- Lagermedarbejder med og uden truck-certifikat
- Receptionister
- Kontorassistenter
- Tastemedarbejdere
- Sekretærer
- Korrespondenter
- Regnskabsmedarbejdere

Du kan indsende din dataliste/CV til os eller blot ring til os, så kan vi fortælle dig om vi har mulighed for at kunne tilbyde dig et job. Hvis du ønsker at indsende dit CV, så klik under kontakt, eller ring til os på tlf. 57 52 13 03. Vi glæder os til at høre fra dig.
Layout
JonesGFX.dk


Valid HTML 4.01!